El PSC assegura que el govern espanyol està entre dos partits i critica l'estratègia de pactes que segueix CiU


  • Comparteix:

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, ha assegurat que el futur d'Espanya està entre dos partits, el PSOE i el PP. Segons el socialista després de les eleccions es poden parlar de possibles coalicions amb altres partits però per ara el govern espanyol és cosa de dos. Villaseñor ha criticat el posicionament de CiU sobre aquesta qüestió i l'estratègia de pactes que segueix el candidat nacionalista, Josep Antoni Duran i Lleida.

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, ha dit en una entrevista a Cugat.cat que o 'haurà un govern del PP o del PSOE'. Amb tot, el socialista ha explicat que sempre s'han de tenir en compte els altres partit per possibles coalicions.

Ferran Villaseñor

Hi haurà un govern del PP o del PSOE, és que no hi ha més. Després hi hauran les possibles coalicions però la cosa està entre dos partits.


Villaseñor ha criticat l'estratègia que segueix el candidat de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida. Per al socialista la postura dels nacionalistes no és creïble i alerta d'una possible victòria del PP amb el suport de CiU.

Ferran Villaseñor

Duran ha anat canviant la seva estratègia de pactes. No és creïble la situació de CiU. Ens preocupa que hi hagi una victòria del PP amb el suport de CiU a l'ombra o al govern.


D'altra banda, Ferran Villaseñor ha explicat que el 2% de superàvit del país les utilitzaran per fer polítiques correctores. En aquest sentit, el socialista ha afegit que no es pot parlar de crisi econòmica sinó de desacceleració.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.