Els drets civils i l'educació, eixos centrals d'ICV-EUiA per les eleccions


  • Comparteix:

'Amb la qüestió dels drets civils, el PSOE és captiu de la dreta'. Així ho ha destacat el portaveu municipal d'ICV-EUiA, Xavier Boix, que ha remarcat la lluita del seu partit en temes com l'avortament lliure, el dret a morir dignament i el vot dels immigrants. L'educació i les rebaixes fiscals seran altres eixos de la campanya ecosocialista.

Els ecosocialistes han donat el tret de sortida a la campanya electoral amb la intenció de ser decisius en el futur govern que es configuri a Madrid. En aquest sentit, el portaveu municipal, Xavier Boix, ha subratllat que insistiran en aconseguir compromisos en el marc dels drets civils.

Xavier Boix

Amb la qüestió de les llibertats i els drets civils el PSOE és captiu de la dreta i l'obligarem a fer un pas més.


L'ecosocialista també ha anunciat que incidiran perquè hi hagi una reforma fiscal que garanteixi l'estat del benestar. A més, Boix ha insistit en la importància d'aconseguir una educació pública de qualitat que tingui en compte totes les opinions.

Xavier Boix

Hem de treballar perquè tothom pugui dir la seva i una aposta clara per l'educació pública.


D'altra banda ha destacat la importància d'evitar que 'el PSOE pacti amb les dretes i que el 10 de març Duran i Lleida sigui ministre'. Boix també ha anunciat que si guanyen els socialistes, en cap cas votaran la investidura de José Bono com a president del Congrés perquè suposaria un pas enrere en la lluita pel reconeixement d'un estat plurinacional.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.