Els candidats visiten Cugat.cat en el cicle d'entrevistes electorals


  • Comparteix:

Aquest divendres s'obre a Cugat.cat el cicle d'entrevistes als candidats i partits polítics que concorren a les eleccions al Parlament espanyol. Per primer cop, l'espai s'emetrà en format audiovisual al portal Cugat.cat, mentre que la versió radiofònica es podrà seguir al 91.5 FM a un quart de deu del matí.

La campanya electoral ha motivat canvis en la graella de Ràdio Sant Cugat. El més significatiu és la desaparició de la tertúlia 'El gall del monestir' que donarà pas a un programa especial diari sobre la campanya electoral, a un quart de deu del matí.

L'espai conté entrevistes als candidats i partits que es presenten als comicis, a càrrec de Xavi Fornells; Marc Sala s'ocupa de repassar les notícies electorals i Joanmi Fernández posa veu al 'diari de campanya' que han confeccionat les mateixes formacions polítiques per a Cugat.cat.

Les entrevistes arrenquen amb els representants de les formacions locals. El cicle comença amb el portaveu d'ICV-EUiA, Xavier Boix; continuant amb la portaveu del PP, Berta Rodríguez; el portaveu d'ERC, Raül Grange; el portaveu de CiU, Joan Recasens; i el primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor.

La ronda d'entrevistes continua amb els candidats per les llistes de Barcelona. Intervindran la número 2 d'ICV-EUiA, Núria Buenaventura; el número 2 del PP, Jorge Fernández Díaz; el número 2 d'ERC, Joan Tardà; el número 4 de CiU, Carles Campuzano; i la número 6 del PSC, Montserrat Colldeforns.

Les entrevistes es reemetran a un quart de tres a Ràdio Sant Cugat, i constantment a Cugat.cat. A més, la productora audiovisual s'encarrega d'enregistrar les entrevistes en format vídeo. Cugat.cat publicarà un resum de les entrevistes que es podrà consultar a l'apartat eleccions del portal electrònic.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.