David Vegara: 'Publicarem les balances fiscals'


  • Comparteix:

El secretari d'estat d'Economia i número 3 a les llistes del Congrés de Diputats per Barcelona, David Vegara, es compromet a 'publicar les balances fiscals si el PSOE guanya les eleccions'. Vegara ha fet aquestes declaracions en el míting central de campanya a Sant Cugat que ha tingut lloc a la Casa de Cultura. Davant de més d'una vuitantena de persones, el secretari d'estat ha defensat que 'els socialistes mantenen la cara ben alta a Catalunya gràcies a la bona tasca que han fet'.

La diputada al congrés i número 6 per Barcelona , Montserrat Colldeforns, ha acompanyat al secretari d'estat estat d'Economia, David Vegara, al míting central de campanya a la nostra ciutat.

David Vegara ha afirmat que 'el PSOE publicarà les balances fiscals si guanya les eleccions'.

David Vegara

La resposta és que sí, les publicarem. Cap govern ha estat tan transparent com nosaltres en aquesta matèria.


El secretari d'estat ha assegurat que 'els socialistes volen posar Catalunya en el lloc que li correspon, tan pel que fa al desplegament de l'estatut com en matèria d'inversions i finançament autonòmic'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.