Els partits centren la campanya en els drets civils, el nacionalisme i els pactes de govern


  • Comparteix:

Els drets civils, la immigració, el nacionalisme i els possibles pactes de govern centren la campanya electoral. Durant aquesta setmana, els cinc portaveus de les seccions locals de les formacions polítiques han explicat a Cugat.cat les prioritats dels programes electorals.

Els cinc entrevistats per Cugat.cat han destacat durant aquesta setmana els temes més importants que centren la campanya electoral.

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, ha explicat la importància de tenir en compte els altres partits per fer possibles coalicions.


Ferran Villaseñor

Hi haurà un govern del PP o del PSOE, és que no hi ha més. Després hi hauran les possibles coalicions però la cosa està entre dos partits.



Pel portaveu local de CiU, Joan Recasens, la immigració és un dels temes clau pel pròxim 9 de març


Joan Racasens

Malauradament tothom no hi cap. Nosaltres tenim l'obligació de preservar les nostres costums i llengua i hem de demanar a la gent que vingui aquí que s'adapti.



El portaveu d'ERC, Raül Grangé, ha assegurat que la seva formació treballarà per impedir que el Partit Popular governi.


Raül Grangé

Impedir amb totes les forces democràtiques que guanyi el PP. Els vots d'ERC, a diferència dels de CiU, no aniran per facilitar un govern del PP.



En canvi, la portaveu del PP, Berta Rodríguez, ha destacat que l'independentisme català i els moviments com la Plataforma pel Dret a Decidir no representen a la majoria.


Berta Rodríguez

A Catalunya hi ha set milions de persona hi ha molta gent que no comparteix aquesta idea de que estem a disgust amb la nostra nació que és Espanya.



El portaveu d'ICV-EUiA, Xavier Boix, ha subratllat que insistiran en aconseguir compromisos en el marc dels drets civils


Xavier Boix

Amb la qüestió de les llibertats i els drets civils el PSOE és captiu de la dreta i l'obligarem a fer un pas més.



La propera setmana els protagonistes de les entrevistes seran els candidats de les llistes electorals per Barcelona dels diferents partits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.