Mas reclama l'estació de passatgers del TGV al Vallès i la protecció de Torre Negra


  • Comparteix:

El president de CiU, Artur Mas, ratifica el suport de la formació a les reclamacions locals com l'estació del TGV per a passatgers i la protecció de Torre Negra. Segons el convergent, si els resultats de les eleccions del 9 de març són favorables a la coalició 'forçaran' aquests temes al Congrés. Així s'ha expressat Artur Mas durant la celebració de la festivitat de Sant Medir.

El president de CiU, Artur Mas, ha participat aquest dilluns de la celebració de Sant Medir, on ha aprofitat per ratificar el suport de la formació a les polítiques de l'Ajuntament.

Mas ha assegurat que si tenen 'força a Madrid' intentaran 'forçar' una estació del TGV per a passatgers ubicada entre Sant Cugat i Cerdanyola.

Artur Mas

Els que no passin per dintre de Barcelona han de passar pel Vallès amb una gran estació central entre Sant Cugat i Cerdanyola. Sempre ens hem trobat amb l'oposició de tots els altres.


El president de CiU també ha aprofitat la visita a l'ermita de Sant Medir per donar suport a la postura de l'Ajuntament sobre la protecció de Torre Negra. Mas ha recordat que són els tribunals qui diran l'última paraula.

Artur Mas

És una posició molt clara que va en la línia de la defensa. Els tribunals tindran l'última paraula, però des de CiU s'ha defensat la protecció.


Segons Mas, el més probable és que les eleccions les guanyi el PSOE. Per això, el convergent espera obtenir uns resultats que els hi permetin 'plantar cara a un govern socialista' per posar sobre la taula el finançament de Catalunya, la publicació de les balances fiscals i la pujada de les pensions, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.