Els partits santcugatencs sense representació al congrés encaren les eleccions amb optimisme


  • Comparteix:

Ciutadans-Partido de la Ciudadania (C's), el Partit dels Pensionistes, el Partit Antitaurí i el Partit Família i Vida compten amb candidats santcugatencs a les seves llistes. Mentre C's, el PACMA i els Partit dels Pensionistes esperen aconseguir representació al Congrés, Família i Vida vol seguir creixent i espera arribar als 100.000 vots.

Les aspiracions de C's passen per mantenir el nombre de vots de les passades eleccions autonòmiques amb els quals obtindrien un representant al Congrés dels Diputats.

Escoltem la membre de C's a la ciutat i suplent a les llistes de la formació a Múrcia, Carmen Gómez.

Carmen Gómez

Nosaltres creiem que tenim possibilitats de quel el nostre cap de llista entri al Congrés. És la nostra fita.


També el Partit dels Pensionistes té l'aspiració de conseguir, com a mínim, un representant d'aquesta formació als comicis d'aquest diumenge. Agustí Soberano és president del partit a la ciutat i número 2 a la llista.

Agustí Soberano

Nosaltres som optimistes i veiem que tenim possibilitats d'obtenir un representant o dos.


El Partit Família i Vida s'ha marcat com a objectiu seguir creixent en vots i treballar per a que en un futur proper puguin aconseguir un representant a la cambra baixa. Ho explica el número cinc de Família i Vida per Barcelona, Ignasi Cabanas.

Ignasi Cabanas

Fem les previsions amb molta mesura i nosaltres ens marquem un objectiu proper als 100.000 vots.


El Partit Antitaurí contra el Maltractament Animal (PACMA), amb la santcugatenca Concepción Dempere al número 11de la llista, es mostra més pessimista en quant a obtenir representació al Congrés, tot i que esperen tenir més possibilitats al Senat.

Concepció Dempere

Ho veiem difícil ja que, encara que molta gent dóna suport a la nostra proposta, hi ha costum de votar al partit que dóna més alternatives, a banda del tema animal. Esperem tenir més possibilitats al Senat


Un total de 300 partits arreu de l'Estat espanyol concorren a aquestes eleccions espanyoles.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.