Herrera supedita els pactes de govern a la defensa dels drets de les dones


  • Comparteix:

El cap llista d'ICV-EUiA per Barcelona, Joan Herrera, marca els drets de les dones com a temes prioritaris per arribar a un pacte de govern després de les eleccions al Parlament espanyol. La Llei Integral contra la violència de gènere, potenciar l'ocupació femenina i les polítiques familiars i el dret a l'avortament lliure i gratuït són les principals propostes que Herrera ha avançat en un míting a Sant Cugat emmarcat dins els actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona.

El cap de llista d'ICV-EUiA per Barcelona, Joan Herrera, ha triat Sant Cugat per fer el míting de tancament de la seva campanya electoral. Com ja va fer per començar la campanya, Herrera ha triat els drets de les dones per cloure les seves propostes.

L'ecosocialista ha lamentat que les dones es trobin en la mateixa situació que fa 30 anys. Per això, Herrera ha assegurat que es necessita una 'majoria d'esquerres valenta que defensi els drets de les dones'.

Joan Herrera

Llibertat és decidir sobre el propi cos. Llibertat és viure sense agressions masclistes. Llibertat és que les dones i els homes estiguin en igualtat. Això ho expresa ICV-EUiA.


En aquest sentit, la número 2 d'ICV-EUiA, Núria Buenaventura, ha fet una crida a totes les dones perquè commemorin el Dia Internacional de la Dona defensant els seus drets amb el seu vot el proper 9 de març.

Núria Buenaventura

La millor manera de commemorar aquest dia és el dia 9 de març votar a la nostra coalició. Hem estat capaços d'influir en el govern socialista per aprovar lleis que són avantatjoses per a les dones.


Les dones de la coalició participaran aquest dissabte a Barcelona a la tradicional manifestació en commemoració del Dia Internacional de la Dona. Enguany, el lema triat és a favor del dret a l'avortament lliure i gratuït. Per aquest motiu, la manifestació ha estat denegada a algunes ciutats espanyoles com Madrid, per evitar que el lema pugui influir en la jornada de reflexió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.