L'Ajuntament no oferirà avui dades de la jornada electoral


  • Comparteix:

L'Ajuntament no oferirà dades de participació i resultats dels comicis d'aquest diumenge a través de la seva pàgina web, tal com havia fet fins ara. En aquestes eleccions al Parlament espanyol, el consistori ha decidit prescindir del servei d'actualització de dades de www.santcugat.cat per economitzar recursos durant la jornada.

Aquest diumenge els ciutadans no podran informar-se de l'evolució de la jornada electoral a Sant Cugat a través de la web de l'Ajuntament. Per estalviar mitjans, el consistori ha preferit en aquesta ocasió no desplegar el dispositiu informàtic que fins ara oferia dades de participació i resultats actualitzats dels comicis.

En les darreres convocatòries, la web municipal publicava les onades de participació i donava dades comparatives de comtesses anteriors. Un cop tancats els col.legis electorals, la pàgina mostrava resultats actualitzats de l'escrutini amb classificacions pel centre de la ciutat i els districtes.

A banda de l'anulació d'aquest servei, tampoc estarà operatiu el gabinet de premsa de l'Ajuntament. Per a vetllar pel bon funcionament de la jornada electoral, el consistori mantindrà el personal distribuït als col.legis electorals i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

Al llarg de diumenge, Cugat.cat, la web de l'Organisme Autònom de Comunicació i Informació Ciutadana (OAMCIC), oferirà resultats de participació i de l'escrutini a través de les dades del Ministeri d'Interior del govern espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.