Més de 50 mil santcugatencs podran votar a les properes eleccions al Parlament


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

52.829 santcugatencs estan cridats a les urnes en les eleccions al Parlament de Catalunya, el 28 de novembre. Podran exercir el seu dret a vot les persones amb nacionalitat espanyola, que tinguin més de 18 anys i que estiguin empadronades a la ciutat abans del setembre. Les meses se situaran en els col·legis electorals habituals, tant al nucli urbà com en els diferents districtes de la ciutat.

Els santcugatencs que ho desitgin podran consultar el cens per internet al portal web de l'Ajuntament, Santcugat.cat, o bé al de les eleccions al Parlament, Parlamet2010.cat. Per consultar el col·legi electoral, els santcugatencs podran enviar un missatge de text amb el DNI del sol·licitant al 5664.

A partir d'aquest dimarts i fins el dimecres abans de les eleccions, tots aquells santcugatencs que ho desitgin poden demanar el vot per correu a l'Institut Nacional d'Estadística a través d'una solicitud que troben a qualsevol oficina de correus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.