El PSC assegura que l'últim tripartit és el govern que més ha invertit a Sant Cugat

Imatge d'arxiu del govern tripartit

Eleccions Parlament

Publicat el 29/oct/10 per Raquel Ligero

El govern de la Generalitat ha invertit un total de 57,6 milions d'euros a Sant Cugat en els darrers dos anys. La inversió esportiva, les polítiques sanitàries i la construcció d'una nova escola són algunes de les actuacions que més capital del govern han requerit entre 2007 i 2009. La secció local del PSC ha editat un díptic per fer difusió de les accions de govern en l'última legislatura, on es desgranen totes les partides.

Els socialistes santcugatencs titllen d''esforç significatiu' la partida d'inversions que ha fet el govern de la Generalitat en aquests dos últims anys a la ciutat. El secretari de Política Municipal, Pere Soler, ha assegurat que 'mai un govern havia invertit tant a Sant Cugat' i ha destacat algunes de les actuacions que han suposat una major despesa econòmica.

Pere Soler

Una inversió en esports de prop de 31 milions d'euros, una inversió de les polítiques de salut per valor de 7 milions d'euros, etc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



També destaquen altres actuacions de l'acció del govern tripartit en la última legislatura, com la construcció del nou CEIP Sant Cugat, la construcció del CAP Sant Cugat-3, l'arranjament de les estacions de FGC i la construcció de la de Vollpelleres, i l'arranjament d'algunes carreteres municipals i comarcals. A banda, el secretari de Política Municipal, Pere Soler, ha subratllat altres accions no tangibles, com la llei de la dependència, les beques de menjador i les d'inclusió social.

Soler ha valorat l'esforç inversor de la Generalitat de cara a Sant Cugat i ha ressaltat que la declaració de Collserola com a parc natural és 'una de les fites importants del mandat, tant per a la ciutat com pel nostre entorn metropolità'.

El PSC de Sant Cugat ha editat un total de 15.000 exemplars del díptic propagandístic, que repartirà porta a porta i en una parada a la Festa de Tardor. A més, farà difusió a la revista interna socialista 'La Veu' i a les xarxes socials.