El PSC demana a Recoder que 'doni la cara' per les comissions del cas Millet


Temes relacionats

L'equip de govern reitera que l'encariment de les obres del PAV3 està justificat (12/jul/10)

El Parlament demana a l'Ajuntament l'expedient d'adjudicació de les obres del PAV3 ( 9/jul/10)

L'alcalde convocarà l'oposició de forma extraordinària per informar de l'adjudicació del PAV3 ( 7/jul/10)

L'oposició reitera les peticions d'informació per esclarir la possible vinculació de Sant Cugat amb el cas Millet ( 6/jul/10)

L'oposició demana transparència sobre el 'cas Palau' i la presumpta vinculació amb Sant Cugat ( 1/jul/10)

Fèlix Millet hauria negociat amb Ferrovial el 4% per l'obra del PAV3 de Sant Cugat (30/jun/10)

L'alcalde nega cap relació de l'Ajuntament amb el 'cas Palau' i obre la porta a querellar-se contra Fèlix Millet ( 1/jul/10)


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor, a l'esquerra, amb Pere Soler

Ferran Villaseñor, a l'esquerra, amb Pere Soler

El PSC insta l'alcalde i candidat de CiU al Parlament, Lluís Recoder, a explicar la presumpta relació de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) amb les comissions pagades per Ferrovial al Palau de la Música. Els socialistes consideren demostrat que aquesta relació existeix, tot i que deslliuren l'equip de govern de Sant Cugat de cap responsabilitat per la suposada comissió del 4% que la constructora hauria negociat amb Fèlix Millet per l'adjudicació de les obres del PAV-3.

Els pèrits de l'Agència Tributària han ratificat aquesta setmana davant del jutge que els exdirigents del Palau de la Música Fèlix Millet i Jordi Montull haurien canalitzat cap a CDC diners provinents de Ferrovial per l'adjudicació d'obres públiques. Un dels casos que s'investiguen apunta a Sant Cugat, on segons els arxius de Millet la constructora hauria negociat amb els responsables del Palau una comissió del 4% per l'adjudicació de la construcció del PAV-3 de la Rambla del Celler.

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, considera demostrat que els diners anaven a parar a CDC i per això demana a Lluís Recoder que 'doni la cara'.

Ferran Villaseñor

Considerem els fets provats. Reclamem a Lluís Recoder que doni la cara i aporti informació.


Villaseñor deixa clar que l'equip de govern municipal no té cap responsabilitat en aquesta suposada trama, però reclama que s'investigui i s'expliqui d'on haurien sortit els diners de les comissions pagades per l'obra del PAV-3. Abans de l'estiu, l'equip de govern va justificar l'encariment en un 20% del projecte per problemes tècnics sorgits durant les obres, desvinculant-lo totalment de la trama del Palau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.