Recoder nega la vinculació de l'Ajuntament amb el cas Millet i afirma que 'no hi ha res per explicar'

L'alcalde, Lluís Recoder, ha negat qualsevol vinculació entre l'Ajuntament i el cas Millet

Eleccions Parlament

Publicat el 29/oct/10 per Núria Juanico

L'alcalde, Lluís Recoder, desmenteix la vinculació de l'Ajuntament amb el cas Millet i diu que 'no hi ha res per explicar' sobre aquesta qüestió. Així ha respost l'alcalde a la demanda del PSC perquè l'equip de govern expliqui la presumpta relació amb les comissions pagades per Ferrovial al Palau de la Música. Recoder ha insistit que l'Ajuntament va fer arribar tota la informació necessària al Parlament i que l'equip de govern no té cap responsabilitat en la trama.

L'alcalde ha negat que l'Ajuntament tingui cap relació amb el cas Millet i considera que l'equip de govern ja va fer arribar en el seu moment tota la informació necessària a l'oposició i al Parlament sobre aquesta qüestió. El PSC, però, demana que s'investigui i s'expliqui d'on haurien sortit els diners de les comissions pagades per l'obra del PAV3.

Recoder ha respost així la petició del PSC. Són declaracions a Cugat.cat.

Lluís Recoder

Si el PSC reconeix que hem fet els processos d'adjudicació bé, no sé què hem d'explicar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els pèrits de l'Agència Tributària han ratificat aquesta setmana davant del jutge que els exdirigents del Palau de la Música Fèlix Millet i Jordi Montull haurien canalitzat cap a CDC diners procedents de Ferrovial per l'adjudicació d'obres públiques.