Mas demana als seus simpatitzants que no els 'pugin al cap' els possibles bons resultats electorals


  • Comparteix:

El president de CiU, Artur Mas, durant l'acte

El president de CiU, Artur Mas, durant l'acte

El president i candidat de CiU, Artur Mas, ha demanat prudència als representants municipals del seu partit en un acte aquest dissabte a Terrassa, on també ha participat l'alcalde, Lluís Recoder. Mas també ha reclamat als seus que vagin a buscar els votants d'altres partits i que no donin a ningú 'per perdut'. La trobada ha servit per presentar els compromisos de CiU al món municipal.

En l'acte, celebrat aquest dissabte a Terrassa, Artur Mas ha demanat als seus representats polítics que no els 'hi pugin al cap' els possibles èxits electorals del novembre i de les eleccions municipals.

Artur Mas

Pot ser que en els pròxims anys CiU tingui més representació que mai, però cal que els èxits no ens pugin al cap.


Mas també ha remarcat que possiblement tinguin 'més capacitat de representació política de la què han tingut mai en tota la seva història'. En aquest sentit, el dirigent de la federació nacionalista ha destacat que aquesta vegada 'votarà a CiU gent que no l'ha votat mai'.

Artur Mas

No hem de donar a ningú per perdut: gent que votarà per primera vegada, gent que fa quatre anys va absternir-se i gent que ha apostat per altres formacions anteriorment.


El candidat de CiU s'ha marcat com a repte 'aixecar l'economia, crear riquesa, llocs de treball i que la gent que vulgui treballar ho pugui fer' amb l'objectiu de fer créixer la confiança dels ciutadans cap al mercat laboral.

El dirigent de la federació nacionalista ha ressaltat també que el món municipal, els ajuntaments i el Govern s'han de conjurar perquè aquella empresa o projecte que es pugui fer al país, es faci.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.