El PP veu important la seva presència a la Generalitat per aturar l'independentisme

Eleccions Parlament

Publicat el 5/nov/10 per Quim Sala

El PP considera necessària la seva presència al nou govern de la Generalitat per frenar la 'vessant independentista' de CiU. El PP aspira a convertir-se en la tercera força política a Catalunya i afirma que centrarà els seus esforços en crear ocupació per sortir de la crisi. En declaracions a Cugat.cat, el número quatre per Barcelona, Pere Calbó, ha indicat que la millora dels serveis públics, el control de la immigració i potenciar la seguretat són els altres eixos principals que proposa el PP.

El PP dóna per fet que el tripartit no sumarà i consideraria negativa una majoria absoluta de CiU. En declaracions a Cugat.cat, el número quatre per Barcelona, Pere Calbó, ha indicat que el PP ha d'estar al proper govern de la Generalitat per frenar els 'debats identitaris' i lluitar per superar la crisi econòmica.

Pere Calbó

Aspirem a ser decisius. Farem defugir el govern de vessants identitàries i el centrarem en els problemes reals.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El PP està convençut que a Catalunya hi ha un dèficit en seguretat i considera que caldria incrementar el cos policial amb 5.000 nous agents. Calbó aposta per sancionar la 'multireincidència' de delictes.

Pere Calbó

No podem permetre que els delinqüents visquin dels petits robatoris. Cal endurir les penes contra la multireincidència.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquesta entrevista s'inclou dins el cicle d'entrevistes preelectorals que està fent Cugat.cat amb els representants de les formacions polítiques amb presència a Sant Cugat que concorren a les eleccions del 28 de novembre.