Les JERC criden a la mobilització electoral per garantir polítiques per al jovent


  • Comparteix:

Moment de la trobada

Moment de la trobada

Desplegar les polítiques de la llei de Dependència, impulsar l'agricultura, aconseguir el concert econòmic, la millora de l'administració i la convocatòria d'un referèndum per a la independència són les principals propostes de les JERC per a la propera legislatura. Una trentena joves s'han reunit aquest dimecres a l'Ateneu amb la candidata nacional de les JERC, Gemma Lago, i el candidat comarcal, Marc Sanglas, així com els membres locals de la formació per debatre les inquietuds juvenils actuals.

Les JERC estan satisfetes amb els 'avenços' fets durant aquesta legislatura i han remarcat les bases del Pla Nacional de Joventut, amb les mesures per a l'ocupació juvenil i la xarxa d'emancipació com a fites més destacades.

La candidata nacional de les JERC, Gemma Lago, ha repassat les prioritats per a la propera legislatura.

Gemma Lago

Volem un referèndum per a la independència, l'impuls de l'agricultura, garantir el desplegament de la llei de dependència, el concert econòmic...




El candidat comarcal, Marc Sanglas, ha detallat per què els joves han de votar Esquerra en les properes eleccions del 28 de novembre.

Marc Sanglas

Si ERC no és forta correm el risc que el país es quedi en mans del PP, perquè és evident que CiU no té problemes de pactar amb ells.





Sanglas, que ha admès que a Sant Cugat hi haurà un efecte Recoder, també s'ha mantingut al marge de les tensions que ha patit la secció local d'ERC amb el canvi de candidat al·legant que són decisions de l''assemblea local' perquè té 'principi d'autonomia'.

La candidata santcugatenca de les JERC a les eleccions, Laia Carbó, i el portaveu local, Bernat Picornell, també han estat presents en el debat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.