Sánchez-Camacho fa campanya a Sant Cugat proposant bonificacions fiscals a empreses


  • Comparteix:

La candidata del PP a la presidència de la Generalitat, Alícia Sánchez-Camacho, promet incentius i bonificacions fiscals per afavorir la creació d'activitat econòmica. La cap de llista popular ha exposat les seves propostes en matèria econòmica durant una visita aquest dilluns a EsadeCreapolis, centre que ha posat com a exemple a seguir. Pel que fa a l'àmbit comarcal, Camacho ha proposat la finalització del Quart Cinturó, la prolongació de la línia 7 dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i la supressió del peatge de Vacarisses.

La líder popular ha apostat pel foment de l'activitat econòmica com a principal mesura per sortir de la crisi. En aquest sentit, la seva formació proposa la reducció de la burocràcia i els incentius fiscals per afavorir l'aparició de noves empreses. El PP promet bonificacions del 100% en les despeses de cotitzacions socials durant els primers dos anys de vida d'una empresa. A més, proposa que els autònoms o petites empreses que contractin un nou treballador tinguin rebaixes del 50% en les despeses derivades de la cotització social.

Sánchez-Camacho ha situat el suport als emprenedors en el centre de les seves propostes econòmiques.

Alícia Sánchez-Camacho

Les petites i mitjanes empreses i els autònoms són claus per reactivar l'economia. Per això són la nostra prioritat.



Camacho ha lloat el model d'EsadeCreapolis i l'ha posat com a exemple a seguir en matèria de col·laboració entre universitat i empresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.