El PP nega ser xenòfob i aposta per una immigració 'legal i ordenada'

Eleccions Parlament

Publicat el 18/nov/10 per Quim Sala

El PP rebutja les acusacions de xenofòbia que ha rebut arran del polèmic vídeojoc de les joventuts del partit, les Noves Generacions, i aposta per una immigració 'legal i ordenada'. En una entrevista a Cugat.cat, el número 2 per Barcelona, Jordi Cornet, ha indicat que la prioritat de la seva formació és abaixar els impostos i generar ocupació. El PP veu difícil formar part del proper govern de la Generalitat per les diferències de programa amb la resta de partits.

El PP ha criticat les polítiques sobre immigració del govern espanyol i ha descartat una comparació amb les 'propostes xenòfobes' de Plataforma per Catalunya. El PP, segons Cornet, vol que els immigrants arribin a Catalunya en situació legal i amb un contracte de feina sota el braç.

El número 2 per Barcelona ha indicat que combatre la crisi econòmica és la màxima prioritat del seu partit per sobre qualsevol altra proposta. En declaracions a Cugat.cat, Cornet ha apostat per abaixar els impostos i ha assenyalat que la solució per superar la crisi passa per la creació de llocs de treball.

Jordi Cornet

La prioritat del PP no és el nacionalisme. Cal generar feina per sortir d'aquesta crisi.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




D'altra banda, la número 6 per Barcelona, Dolors Montserrat, ha fet campanya a Sant Cugat amb una visita aquest dijous al mercadet. En declaracions a Cugat.cat, Montserrat ha explicat que el PP ajudarà les pimes per superar els seus problemes de finançament.

Dolors Montserrat

Donarem suport a les petites i mitjanes empreses perquè puguin tirar endavant les seves estructures.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El secretari general del PP català, Jordi Cornet, ha assegurat que la crisi interna que han patit els populars de Sant Cugat està superada. Cornet creu que la formació popular en sortirà enfortida, tot i que no ha confirmat si l'actual president, Jordi Carreras, té el suport del partit per ser el proper candidat a l'alcaldia.