Ciutadans proposa modificar i construir més transport públic


Temes relacionats

C's compara el nacionalisme català amb el règim franquista (18/nov/10)

Villegas (C's): 'Estem a favor de les seleccions catalanes si no s'utilitzen per construir una nació inexistent' (17/nov/10)


  • Comparteix:

Rivera, al centre, davant dels FGC

Rivera, al centre, davant dels FGC

Ciutadans (C's) proposa una modificació del sistema actual de transport metropolità unificant totes les infraestructures i construint-ne de noves, en un marc de 30 quilòmetres a la rodona des de Barcelona. Aquest canvi suposaria una remodelació de les tarifes, de manera que Sant Cugat, per exemple, podria quedar en el que avui és la primera corona metropolitana. Ho ha dit el número 1 de Ciutadans, Albert Rivera, en una visita aquest dimecres a la ciutat.

L'objectiu és que els usuaris tinguin una targeta única amb un mapa únic d'infraestructures com passa a Londres i a Madrid. Això és el que reclama Albert Rivera, que ha assegurat que la segona corona metropolitana té molts punts incomunicats. El cap de llista de Ciutadans ha criticat que la Generalitat ha 'criminalitzat' el transport privat i no ha construït noves xarxes de transport públic, que considera imprescindibles. Per Rivera, que ha fet aquestes declaracions davant l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), els dos transports han de ser 'compatibles'.

Rivera ha fet una radiografia de l'estat actual de les infraestructures actuals i ha explicat què proposa.

Albert Rivera

Volem que hi hagi una sola xarxa d'infraestructures. Ara té punts incomunicats.


Rivera també ha anunciat que Ciutadans lluitarà per aconseguir que la velocitat variable de 80 km/h pugui ser també a l'alça, cosa que ara no passa. El presidenciable ha subratllat que la Generalitat ha seguit un criteri 'recaptatiu' amb aquesta limitació. En referència al Quart Cinturó, el cap de llista ha assegurat que faran el possible perquè es finalitzi la seva construcció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.