Castells: 'Cal fer canvis de fons en el projecte del PSC'


  • Comparteix:

El conseller d'Economia, Antoni Castells, considera que s'ha de renovar el PSC i 'fer canvis de fons' en el seu projecte. Ho ha assegurat a Cugat.cat aquest dilluns, poc abans d'iniciar una conferència titulada 'Els reptes econòmics de Catalunya. Present i futur', que ha organitzat Ciutadans pel Canvi (CpC) al claustre del Monestir.

El conseller Antoni Castells ha volgut donar suport al PSC per als comicis del proper 28 de novembre, tot i no anar a les llistes al Parlament. En aquest sentit, el titular d'Economia de la Generalitat ha volgut respectar la decisió del president, José Montilla, de no tornar a presentar-se com a cap de llista dels socialistes després d'aquestes eleccions i no ha volgut donar pistes sobre el futur esquema del partit. Castells, però, ha assegurat que cal renovar la formació.

Antoni Castells

Cal fer canvis de fons en el projecte socialista. Ara toca mirar de treure els millors resultats a les eleccions.


Sobre el futur econòmic de Catalunya, Castells s'ha mostrat optimista i ha subratllat que, tot i el 'moment de dificultat' que viu el país, serà 'el primers en sortir de la crisi de l'Estat espanyol'. També ha destacat que ara s'han de fer reformes per millorar la competitivitat. En aquest sentit, ha assegurat que 'és millor fer sacrificis ara per tornar a créixer, que no fer-los i estancar-se durant un llarg temps'.

La xerrada l'ha organitzat Ciutadans pel Canvi (CpC), que també ha convidat el diputat santcugatenc Josep Maria Balcells, i ha tingut lloc al claustre del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.