El PSC afirma que el concert econòmic és 'inviable' i acusa CiU d'enganyar els ciutadans

Eleccions Parlament

Publicat el 23/nov/10 per Quim Sala

El PSC acusa CiU d'enganyar els ciutadans amb el concert econòmic ja que és una proposta 'populista' que el Parlament espanyol no autoritzarà. En declaracions a Cugat.cat, la número 26 per Barcelona, Carme Labòria, ha apostat per millorar el finançament de Catalunya defensant l'Estatut original aprovat al Parlament en lloc de viatjar per 'camins inviables'. Labòria ha confrontat les propostes progressistes i conservadores per superar la crisi econòmica i s'ha oposat a aprimar l'administració i a abaixar els impostos.

El PSC està convençut que el concert econòmic proposat per CiU no serà acceptat pels partits majoritaris espanyols. La número 26 per Barcelona, Carme Labòria, ha afirmat que amb aquesta proposta la federació nacionalista vol 'enganyar' la població.

Carme Labòria

El concert econòmic és una proposta inviable. El PSC defensarà l'Estatut que va aprovar el poble de Catalunya.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El PSC ha comparat les mesures proposades per la dreta i l'esquerra per superar la crisi. Labòria ha explicat que el PSC aposta per garantir l'estat del benestar.

Carme Labòria

El PSC vol sortir de la crisi garantint l'estat del benestar. No farem fora metges, mestres ni Mossos.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Labòria ha defensat la gestió del govern tripartit dels darrers set anys, tot i que ha reconegut que potser no han sabut explicar correctament tota la feina feta.