ICV-EUiA proposa crear una xarxa pública en el sector de la cura i atenció a les persones


  • Comparteix:

Mercè Claramunt, al centre de la imatge, ha protagonitzat l'acte d'ICV-EUiA

Mercè Claramunt, al centre de la imatge, ha protagonitzat l'acte d'ICV-EUiA

ICV-EUiA proposa crear una xarxa pública en el sector de l'atenció a les persones que garanteixi unes condicions laborals dignes per als seus professionals, la majoria dels quals són dones. La candidata número 11 a les llistes per Barcelona de la formació ecosocialista, Mercè Claramunt, ha explicat aquesta i altres propostes en matèria de gènere, que manté han d'anar lligades a una reforma fiscal progressiva per fer-les possible.

Claramunt ha explicat a Sant Cugat les propostes en matèria de gènere que ha dividit en tres blocs: el del drets de les dones, el de l'economia i treball, i el de l'enfortiment de l'estat del benestar.

Lligat a aquest darrer bloc, Claramunt ha llançat la proposta de donar un gir al servei de la cura i atenció a les persones, perquè prioritzi els serveis establerts en la llei de la dependència. Són declaracions a Cugat.cat.

Mercè Claramunt

Proposem crear una xarxa pública que s'encarregui de les feines de cura com la que hi ha a França. Sempre lligat a una política fiscal progressiva.




La candidata ecosocialista també ha destacat la feina del govern de la Generalitat en relació amb la perspectiva de gènere.

Mercè Claramunt

Hem passat d'unes polítiques assistencialistes, de donar xecs, al fet que tots els departaments de la Generalitat tinguin en compte les perspectives de gènere.







L'acte ha tingut lloc aquest dilluns a la tarda al bar-restaurant Ca la Montse amb una quinzena de militants i simpatitzants de la formació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.