Cugat.cat segueix minut a minut la jornada electoral amb una programació especial


  • Comparteix:

Cugat.cat oferirà informació, minut a minut, durant la jornada electoral

Cugat.cat oferirà informació, minut a minut, durant la jornada electoral

Cugat.cat oferirà aquest diumenge una programació especial dedicada a les eleccions al Parlament amb un gran desplegament de mitjans materials i humans. Els santcugatencs podran seguir la jornada electoral des de l'obertura dels col·legis amb butlletins informatius i l'actualització constant de la informació al web Cugat.cat. A partir de les vuit del vespre, Cugat ràdio (91.5 FM) oferirà un programa especial de seguiment del recompte i anàlisi dels resultats amb l'historiador Jordi Casas, la periodista Vanesa Hernández i el coordinador general de l'OAMCIC, Xavier Fornells.

Els professionals del grup de comunicació multimèdia Cugat.cat treballaran tota la jornada per donar el màxim d'informació a la ciutadania santcugatenca de tot el que succeeixi al llarg de la jornada del 28 de novembre.

La cobertura informativa de Cugat.cat inclourà el seguiment de la votació dels polítics locals, informació actualitzada cada hora durant els butlletins horaris i especial atenció als avanços de participació a la una del migdia i a les sis de la tarda. Els santcugatencs també podran veure a través d'internet les reaccions dels diferents partits polítics sobre els resultats electorals. A les vuit del vespre, quan tanquin els col·legis electorals, arrencarà al 91.5 de l'FM el programa especial de nit electoral presentat per Miquel Herrada que seguirà el recompte, connectarà en directe amb les seus dels partits i analitzarà els resultats amb comentaris de l'historiador Jordi Casas, la periodista Vanesa Hernández i el coordinador general de l'OAMCIC, Xavier Fornells.

L'endemà, dilluns, en el marc del magazín 'Sant Cugat a Fons', l'emissora municipal sortirà al carrer per copsar l'opinió dels santcugatencs sobre els resultats de les eleccions. Abans, l'informatiu 'Primera Plana' i l'espai de tertúlia 'El Gall del Monestir' oferiran les primeres anàlisis de la contesa electoral amb una tertúlia amb representants polítics de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.