ERC es compromet a impulsar el comerç local i les noves tecnologies en la propera legislatura


  • Comparteix:

Moment de l'acte

Moment de l'acte

ERC impulsarà el comerç i les entitats locals per fomentar la cohesió social i estendrà la fibra òptica a tots els municipis de Catalunya en la propera legislatura. Ho ha proposat aquest dimarts a Sant Cugat el conseller de Governació i candidat republicà, Jordi Ausàs, que també ha promès que ERC apostarà per modernitzar l'administració i fomentar les polítiques que afavoreixin el dret a decidir.

Els republicans consideren que cal aplicar un model de país equilibrat que es basi en la distribució dels recursos en funció de les necessitats. A més, ERC donarà suport als partits que s'avinguin a convocar un referèndum sobre la independència de Catalunya perquè considera que 'cal apostar per un futur més ambiciós pel país' i que Catalunya necessita gestionar-se a través d'estructures d'Estat.

Ausàs ha explicat algunes de les propostes d'ERC per a la propera legislatura.

Jordi Ausàs

Continuaríem incrementant els recursos destinats al món local. Cal mantenir el criteri de repartir els recursos en funció de les necessitats.




Ausàs també ha matisat les paraules del president d'ERC, Joan Puigcercós, que va dir que a Andalusia no paga impostos 'ni Déu' en un acte de campanya a la Seu d'Urgell.

Jordi Ausàs

És una expressió. Això ve a dir que la diferència és molt gran respecte a Catalunya.





El conseller de Governació també ha subratllat que Sant Cugat ha d'estar 'satisfeta' de les polítiques que han impulsat des del govern amb mesures com l'increment econòmic del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC), entre altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.