La Creu Roja ofereix transport a persones amb mobilitat reduïda per exercir el dret a vot


  • Comparteix:

El vehicle adaptat és apte per persones en cadira de rodes

El vehicle adaptat és apte per persones en cadira de rodes

Més d'una vintena de santcugatencs ja han sol·licitat el servei d'acompanyament a persones amb mobilitat reduïda de la Creu Roja de Sant Cugat-Rubí per votar en les eleccions de diumenge. Aquest ajuda es pot sol·licitar fins aquest divendres per donar temps als responsables per programar les rutes i horaris del vehicle adaptat que farà el servei.

El coordinador de l'oficina de la Creu Roja Sant Cugat-Rubí, Xavier Royo, ha explicat que donen el servei principalment a residències i que el fan amb un vehicle adaptat però que no es tracta d'una ambulància.

Xavier Royo

Tenim més demanda de persones de residències i també d'algun particular. Cal aclarir, a més, que fem el servei amb un vehicle de transport adaptat.


Royo ha destacat que les persones que estiguin interessades en aquest servei poden demanar-lo a la Creu Roja fins aquest divendres al número 93.674.23.83. D'aquesta manera, donen un marge als organitzadors per programar les sortides i els torns del vehicle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.