La participació a la una és del 27'58%, tres punts més que a Catalunya


  • Comparteix:

Votants al col·legi electoral de l'escola Pi d'en Xandri

Votants al col·legi electoral de l'escola Pi d'en Xandri

Un 27'58% dels santcugatencs del cens electoral ja han votat fins a la una del migdia. La participació a la ciutat ha patit una lleuger descens respecte les eleccions al Parlament del 2006, tot i que la baixada no arriba a un punt percentual. En canvi, Sant Cugat manté la tendència de superar la participació a Catalunya, que fins a la una era de gairebé el 25% dels ciutadans amb dret a vot. Sant Cugat és el municipi català de més de 50.000 habitants amb la participació més alta.

14.570 santcugatencs ja han votat. Sant Cugat es consolida en la tendència de registrar una participació major a la catalana. En aquestes eleccions supera gairebé tres punts percentuals les dades nacionals, ja que fins a la una del migdia havien votat el 27'58% dels 52.829 santcugatencs amb dret a vot.

La xifra difosa a la una del migdia mostra un lleuger descens de la participació respecte el 2006. Durant les primeres quatre hores d'eleccions, la participació havia arribat al 28'23% dels santcugatencs en els comicis de 2006 i al 26'95% en la cita de 2003.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.