La màxima participació possible, missatge dels candidats locals que ja han votat


  • Comparteix:

Crida unànime a la participació entre els polítics del municipi, que ja han exercit el seu dret a vot. Els santcugatencs que opten a ser diputats del Parlament han aprofitat el matí d'avui per votar en els seus respectius col·legis electorals.

Al punt del migdia ha votat el número 22 de CiU, Joan Recasens, que ha remarcat la trascendència dels comicis per al futur de Catalunya.

Joan Recasens

Els resultats marcaran un abans i un després. El que demanem és la participació de la gent, que utilitzi el vot, el mitjà que té per decidir.











Per part del PSC, Isabel Sierra, que és suplent a les llistes, creu que la participació és bàsica en un moment de la falta de confiança en la classe política.

Isabel Sierra

L'important és que hi hagi una participació activa. Que la gent vingui a votar i ajudem entre tots a treure el país de la crisi.



També ha exercit el seu dret a vot el número 47 de les llistes d'ERC, Marcel Coderch, que ha recordat que votar és un deure ciutadà, a més d'un dret.

Marcel Coderch

El futur l'hem de construir entre tots. Crec que votar és un deure ciutadà.


El número 14 de les d'ICV-EUiA, Xavier Boix, ha remarcat que una baixa abstenció garantitza major representativitat social del Parlament.

Xavier Boix

Espero que a Sant Cugat la ciutadania doni una lliçó de responsabilitat. El poder el té la gent.



Un dels primers santcugatencs en anar a votar ha estat el popular Jordi Carreras. El president local del Partit Popular ha remarcat la importància de la participació.

Jordi Carreras

Veurem què decideix el poble de Catalunya. Espero que hi hagi una gran afluència de votants que és el problema que a vegades tenim.




Des de Ciutadans (C's), ja ha votat el seu número 4 a les llistes per Barcelona. El santcugatenc José Manuel Villegas també ha fet una crida a la participació.

José Manuel Villegas

El que volem és que hi hagi una participació important. Que els ciutadans siguin conscients que d'aquestes eleccions depèn el seu futur.







Un total de 17 santcugatencs opten a convertir-se aquest diumenge en diputats del Parlament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.