Xavier Olivella (SI): 'En quatre mesos, quatre escons: això és un èxit'


  • Comparteix:

Solidaritat Catalana tindrà quatre escons al Parlament

Solidaritat Catalana tindrà quatre escons al Parlament

El santcugatenc Xavier Olivella, número 8 de Solidaritat a les llistes nacionals, creu que els resultats obtinguts als comicis d'aquest diumenge són un 'èxit'. Olivella, que s'ha mostrat molt 'satisfet', ha lamentat, però, que totes les formacions que busquen la independència no hagin arribat a formar una candidatura unitària abans de les eleccions. El partit independentista, liderat per Joan Laporta, ha aconseguit quatre escons al Parlament, fet que no els permet tenir un grup propi a l'hemicicle.

En declaracions al programa especial fet per Cugat Ràdio (91.5 FM) aquest diumenge amb motiu de les eleccions al Parlament, Olivella ha valorat els resultats obtinguts.

Xavier Olivella

En quatre mesos, quatre escons. Això és un èxit, llàstima que no tinguem grup parlamentari propi.




Olivella creu que el nou govern tindrà una 'feinada de por' a causa de l'endeutament creixent que ha provocat el tripartit a la Generalitat i l'espoli fiscal que pateix Catalunya. Pel santcugatenc, que era el número 8 per Solidaritat, el govern haurà de governar en 'calçotets'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.