Menéndez creu que el càstig al PSC es manifestarà amb menys 'cruesa' a les municipals


Temes relacionats

El PSC, que perd 9 diputats, admet que el partit necessita una reforma 'imminent' (29/nov/10)


  • Comparteix:

Jordi Menéndez, en una imatge d'arxiu

Jordi Menéndez, en una imatge d'arxiu

El secretari general adjunt de Presidència i candidat socialista en dues ocasions a l'alcaldia de Sant Cugat, Jordi Menéndez, pronostica que els resultats de les eleccions al Parlament es projectaran amb menys 'cruesa' a les municipals. Tot i així, Menéndez és partidari d'encetar el més aviat possible la reestructuració del partit, per fer front a uns resultats que ha qualificat de 'tsunami' i de 'ruptura del projecte' socialista.

El PSC ha perdut nou escons a les darreres eleccions al Parlament i a Sant Cugat ha passat a ser la tercera força política per darrera del PP. Uns resultats que el socialista santcugatenc Jordi Menéndez ha qualificat de 'tsunami' i de 'ruptura del projecte'. És per això que veu necessari avançar el congrés del partit per continuar amb la revisió del projecte socialista i de l'estructura del partit, que s'ha iniciat amb la renúncia de l'acta de diputat del líder del PSC, José Montilla.

Tot i així, Menéndez pronostica que segurament la minva de la confiança de l'electorat en els partits d'esquerra es projectarà amb menys 'cruesa' a les properes eleccions municipals.

Jordi Menéndez

Aquest és un resultat molt excepcional, però el problema de fons hi és. És possible que a les municipals es manifesti amb menys cruesa.


El polític santcugatenc, però, ha destacat l'excepcionalitat de la convocatòria municipal a la ciutat, ja que aquest cop no hi haurà cap candidat que hagi guanyat unes eleccions.

A sis mesos de les eleccions municipals, la secció local del PSC no compta encara amb candidat a l'alcaldia. Menéndez, que creu que s'ha d'obrir aquest procés en breu, ha declinat posicionar-se sobre la seva preferència en la tria de candidat, tot i que ha assegurat que ara mateix el seu nom 'no està sobre la taula'.

Jordi Menéndez

No deixaré la política per un resultat advers. Estic vinculat i disposat, però crec que el meu nom no està sobre la taula.



Menéndez atribueix els resultats socialistes a diversos errors de govern, de campanya i de relació amb l'electorat, així com al càstig als partits que han governat durant la crisi econòmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.