Roda (CpC): 'S'ha anat en orris la feina que va fer Pasqual Maragall'


Temes relacionats

Castells: 'Cal fer canvis de fons en el projecte del PSC' (23/nov/10)

CpC fa 'el millor' pacte amb el PSC tot i no anar en coalició, segons Roda (29/oct/10)

Roda és el nou president de CpC ( 4/oct/10)


  • Comparteix:

Àlvar Roda és el president de Ciutadans pel Canvi

Àlvar Roda és el president de Ciutadans pel Canvi

El president de Ciutadans pel Canvi (CpC) i regidor a Sant Cugat, Àlvar Roda, assegura que els desfavorables resultats del PSC han dilapidat la cohesió que Pasqual Maragall va aconseguir dins el socialisme català. La renovació ideològica i intel·lectual és, segons Roda, la fórmula per invertir aquesta davallada electoral del PSC i de tots els partits d'esquerra.

Tot i això, Roda ha elogiat la gestió de Montilla en aquesta legislatura malgrat els resultats. Roda, que ha dit que Montilla té un gran sentit de la democràcia, combrega amb les paraules de l'actual president en funcions en entonar el 'mea culpa' pels resultats.

Roda ha recordat que els motius pels quals CpC no va presentar-se en coalició a les llistes electorals del PSC responien a 'discrepàncies d'identitat'. Segons el president de CpC, el PSC hauria de lluitar per un grup parlamentari propi al Congrés dels Diputats a Madrid, el que significaria un gest per reivindicar la catalanitat dels socialistes catalans.

En aquest sentit, Roda ha recordat la cohesió de partit que Pasqual Maragall va generar en l'entorn socialista. Són declaracions a Cugat.cat.

Àlvar Roda

Pasqual Maragall va crear una cohesió de partit que ha anat en orris.


El president de CpC s'ha mostrat preocupat per l'ascens de la dreta en general i especialment dels bons resultat electorals que ha tret a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.