El programa d'ERC proposa potenciar el SOM per combatre l'atur


Temes relacionats

ERC es mostra convençuda que obtindrà millors resultats que el PP (30/abr/11)

ERC insta el govern a aclarir la posada en marxa de l'hospital i del Leonardo da Vinci (19/abr/11)


  • Comparteix:

Els sis primers de la llista de la coalició

Els sis primers de la llista de la coalició

La coalició d'ERC i Reagrupament ha presentat el seu programa electoral, que posa èmfasi en les polítiques socials, la crisi i l'ocupació, situant el Servei d'Ocupació Municipal (SOM) com a principal eina per treure els santcugatencs de l'atur. La participació ciutadana, amb l'organització de diverses consultes ciutadanes, la transparència i la cultura són els altres eixos del programa electoral de la candidatura encapçalada per Mireia Ingla.

La coalició independentista promet més inversions en polítiques socials, destinar el 100% dels habitatges públics de Promusa a lloguer i oferir més places de residència per a la gent gran. Aquests són alguns punts del programa electoral, que també contempla reforçar el petit i mitjà comerç i consolidar Sant Cugat com a ciutat empresarial. Com un altre mecanisme per donar un tomb a l'actual situació econòmica, ERC i Reagrupament també contemplen la creació i l'adequació d'un viver d'empreses destinat al jovent emprenedor.

La cap de llista de la coalició, Mireia Ingla, ha explicat què persegueix el programa.

Mireia Ingla

El nostre programa busca avançar en l'actual model de ciutat. Volem donar respostes realistes per afrontar la crisi, serem valents.



Pel que fa al SOM, els republicans han defensat que cal reactivar-lo, estudiar si es poden ampliar els tècnics responsables i millorar la seva formació. El portaveu de la secció local de les JERC i número 6 a les llistes, Bernat Picornell, ha explicat què cal fer amb aquest servei.

Bernat Picornell

El SOM ha reduït una desena de tècnics. Reactivar aquest servei significa creure-se'l de veritat.



Les JERC, que també han participat en l'elaboració del programa, proposen fer un pla integral de foment de la bicicleta per aplicar progressivament un servei similar al Bicing de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.