Escura: 'El PP fa demagògia barata i insulta quan critica les subvencions a Òmnium'


Temes relacionats

El PP creu que CiU utilitza les institucions públiques per fer campanya (29/abr/11)

125.000 euros de subvenció a entitats locals per a projectes d'interès social (27/abr/11)


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, acusa el PP de fer 'demagògia barata' i d''insultar' quan critica les subvencions de l'Ajuntament a Òmnium Cultural. Escura, que va presidir aquesta entitat, ha afegit que les paraules de la formació política són 'grotesques', ja que l'entitat és una de les més emblemàtiques de l'àmbit cultural. El PP va criticar que el consistori hagués donat diners a una associació que, segons els populars, no té més mèrit que el seu 'nacionalisme radical'

El responsable de Cultura ha explicat que les declaracions dels populars corresponen al clima preelectoral i a un PP que 's'automargina i es desqualifica sol'. Escura replica que els populars fan demagògia quan diuen que els diners s'haurien de destinar primer a polítiques socials perquè Sant Cugat és un dels municipis més destacats en aquest àmbit.

Xavier Escura

El PP fa demagògia barata, com si aquest Ajuntament no fes polítiques socials.





Segons Escura, Òmnium Cultural és una de les entitats més representatives de l'àmbit cultural i que aplega complicitats de totes les ideologies polítiques del país menys del PP.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sr. Escura, amb tot el meu respecte, només dir-li que quan no compartim els seus idearis ens qualifiquen de demagogs o de que insultem... bé potser caldria tornar a escoltar al Sr. Carreras per tal d'entendre el que diu. El cambiar el sentit de les paraules del PP és cosa habitual ... Gràcies!

Maria Dolores Domenech Vicens. Enviat el 3/mai/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.