Villaseñor (PSC) demana més serveis públics de qualitat


  • Comparteix:

Villaseñor i Elena

Villaseñor i Elena

L'alcaldable del PSC, Ferran Villaseñor, demana a l'equip de govern que impulsi més serveis públics de qualitat en relació amb el cens actual. Villaseñor ho ha dit en visitar Vilanova i la Geltrú i veure els equipaments municipals, acompanyat per l'alcalde de la ciutat, el socialista Joan Ignasi Elena.

Durant la visita, Villaseñor ha assegurat que 'es necessiten ajuntaments compromesos amb la realitat social' en èpoques com l'actual. Això ho fa el consistori de Vilanova, diu, i ho exemplifica amb els tres CAP i quatre escoles bressol de què disposa la ciutat amb 61.000 habitants.

Ferran Villaseñor

Volem posar sobre la taula que hi ha models de ciutat que han primat altres coses abans que serveis públics de qualitat.


Villaseñor va visitar Vilanova divendres passat en el marc de les trobades que el cap de llista comença a fer amb diversos alcaldes socialistes de la demarcació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.