Inici de la cobertura especial de Cugat.cat per a les eleccions municipals


  • Comparteix:

Cugat.cat segueix l'actualitat política minut a minut

Cugat.cat segueix l'actualitat política minut a minut

Cugat.cat ofereix a partir d'aquest divendres una programació especial sobre les eleccions municipals. Entrevistes, debats i seguiment de tots els actes electorals omplen els continguts del grup de comunicació multimèdia, que ha habilitat una secció especial a Cugat diari. Les notícies de Cugat.cat estaran marcades pels blocs electorals, una decisió que rebutja la redacció del mitjà multimèdia.

A partir d'aquest divendres, dia d'inici de la campanya, Cugat.cat oferirà cada matí un debat sectorial per analitzar les propostes dels partits amb representació al ple en camps com l'economia, els esports, la cultura i el medi ambient. El divendres 13 de maig, serà el torn per al debat dels presidenciables a l'EMD de Valldoreix. Aquests espais s'emetran en directe, de nou a deu del matí, i en diferit al vespre, per Cugat ràdio (91.5 fm). Els debats també es podran veure a Cugat tv a partir del migdia.

La darrera setmana de campanya estarà dedicada a les entrevistes i al debat. Entre el dilluns 16 i el divendres 20 de maig, hi haurà una entrevista cada matí amb un dels caps de llista dels partits amb representació al ple. Aquell dijous, 19 de maig, tindrà lloc el debat públic entre aquests caps de llista. Les entrevistes i el debat a cinc es podran seguir en directe a Cugat ràdio i a Cugat.cat.

Cugat.cat també oferirà una programació especial el dia de les eleccions. A part de fer arribar el transcurs de la jornada a Cugat.cat, el grup multimèdia emetrà un programa de seguiment de la nit electoral en directe a Cugat ràdio amb tots els resultats i les reaccions a la composició final del consistori.

Les notícies de Cugat.cat estaran marcades per la imposició de criteris no-periodístics en la cobertura de la campanya electoral de les municipals. Els periodistes del mitjà de comunicació municipal rebutgen l'aplicació de quotes proporcionals i d'un ordre preestablert en les notícies electorals perquè aquest sistema vulnera la llibertat d'informació, bàsica en una societat democràtica. Cugat.cat havia proposat a les formacions polítiques locals un sistema basat en els criteris periodístics, però la força majoritària, CiU, el va rebutjar emparant-se en la doctrina de la Junta Electoral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.