El PSC reclama a Recoder que aclareixi la inclusió de Sant Cugat a la zona 1 del transport públic


Temes relacionats

Villaseñor (PSC): 'Va ser CiU qui va integrar Sant Cugat en la zona 2 del sistema tarifari de transport públic' (24/feb/10)

CiU reclama integrar a la zona 1 tots els municipis de l'Àrea Metropolitana (23/feb/10)


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor durant la roda de premsa

Ferran Villaseñor durant la roda de premsa

L'agrupació local del PSC reclama al conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, la integració de la ciutat a la zona 1 del transport públic integrat, 'tal com ell reclamava quan era alcalde'. Els socialistes demanen que es clarifiqui com es farà aquest canvi i com afectarà els usuaris santcugatencs que utilitzen els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) en direcció al Vallès.

Els socialistes consideren que aquest projecte 'no s'ha explicat bé' ja que no se sap com afectaria la inclusió a la zona 1 als preus dels bitllets de FGC en direcció al Vallès. En aquest sentit, el primer secretari del PSC i candidat a l'alcaldia, Ferran Villaseñor, alerta sobre la possibilitat que sigui més car viatjar des de Sant Cugat a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que no pas a Barcelona.

Villaseñor insta la conselleria encapçalada per Recoder a aclarir les seves intencions.

Ferran Villaseñor

Demanem que tirin endavant el projecte i que Recoder assumeixi les seves responsabilitats com a conseller.


Recentment, Recoder ha supeditat aquest canvi tarifari a una eventual entrada de Sant Cugat a la zona 1 del transport al naixement del nou govern metropolità, previst per aquest estiu.

D'altra banda, els socialistes qualifiquen l'equip de govern municipal de 'submís' al govern de la Generalitat. Villaseñor argumenta aquesta acusació per l'actitud de l'executiu local arran de l'aturada del projecte de l'hospital públic de referència de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.