El PSC reclama a l'equip de govern més explicacions sobre el Cas Palau


Temes relacionats

La Fiscalia demana investigar el pagament de comissions a CDC a través del Palau ( 3/nov/10)

L'equip de govern reitera que l'encariment de les obres del PAV3 està justificat (12/jul/10)

El Parlament demana a l'Ajuntament l'expedient d'adjudicació de les obres del PAV3 ( 9/jul/10)

L'oposició demana transparència sobre el 'cas Palau' i la presumpta vinculació amb Sant Cugat ( 1/jul/10)

L'alcalde nega cap relació de l'Ajuntament amb el 'cas Palau' i obre la porta a querellar-se contra Fèlix Millet ( 1/jul/10)


  • Comparteix:

Imatge del PAV 3

Imatge del PAV 3

El PSC reclama més 'transparència' a l'equip de govern sobre les presumptes implicacions santcugatenques del Cas Palau. Segons els socialistes, la recent imputació de l'extresorer de CDC, Daniel Osácar, fa necessàries més explicacions sobre les presumptes irregularitats de Ferrovial durant la construcció del PAV 3.

La instrucció del Cas Palau va posar al descobert el suposat pagament de comissions de la constructora Ferrovial a CDC a través del Palau de la Música. La construcció del PAV 3 de la Rambla del Celler era una de les infraestructures sota sospita ja que l'aleshores president del Palau de la Música, Fèlix Millet, hauria cobrat una comissió del 4% per l'adjudicació d'aquesta construcció.

Ara amb la imputació d'Osácar el PSC demana al govern local que es pronunciï ja que aquest silenci 'embruta' la imatge de Sant Cugat. El secretari de Política Municipal i número 2 a les llistes socialistes, Pere Soler, demana a l'equip de govern que aclareixi tots els dubtes que envolten el cas.

Pere Soler

Calen més explicacions. Cal que la ciutadania sàpiga què s'ha fet amb els seus impostos. Podrien haver pagat campanyes amb aquests diners.





A l'estiu, el llavors alcalde, Lluís Recoder, va defensar la transparència de l'Ajuntament i va negar cap relació entre el consistori i Fèlix Millet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.