Més d'un miler de santcugatencs participen a la campanya d'ERC 'Idees per Sant Cugat'


Temes relacionats

Campanya d'ERC per incorporar idees de la ciutadania al programa electoral (22/feb/11)


  • Comparteix:

L'alcaldable d'ERC Mireia Ingla

L'alcaldable d'ERC Mireia Ingla

L'habitatge i l'educació són les qüestions que prioritzen els santcugatencs segons la campanya 'Idees per Sant Cugat' que ha organitzat ERC per elaborar el seu programa electoral. Més d'un miler de ciutadans han participat en la iniciativa, que l'alcaldable de la formació republicana, Mireia Ingla, considera que demostra la proximitat dels republicans amb la societat.

Després d'habitatge i educació, joventut i medi ambient són els altres temes que preocupen més els ciutadans. Ingla ha subratllat que moltes de les propostes que han rebut ja les tenia en compte ERC per definir el seu programa electoral final.

Mireia Ingla

Contrastarem les propostes amb el nostre esborrany de programa i tindrem en compte les que no ens haviem plantejat.


ERC va organitzar la campanya 'Idees per Sant Cugat' per recollir les propostes electorals dels santcugatencs. Els ciutadans van poder fer les seves aportacions a través d'Internet i de paradetes a peu de carrer.

En paral·lel, l'alcaldable de la formació, Mireia Ingla, ha estat elegida consellera nacional per la Federació Comarcal d'ERC del Vallès Occidental. La també santcugatenca Maria Rosa Martí ha estat nomenada secretària d'Organització de la Permanent Comarcal en el Congrés Comarcal del Vallès Occidental de la formació republicana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.