La CUP demana que la sala de concerts de Can Solà sigui de gestió pública i per a les entitats


Temes relacionats

La JSC reivindica una gestió totalment pública per a la sala de concerts (12/nov/10)

La sala de Can Solà aspira a ser el 'Razzmatazz' del Vallès ( 7/nov/10)


  • Comparteix:

Guim Pros, durant la 'inauguració' de la Sala de Concerts

Guim Pros, durant la 'inauguració' de la Sala de Concerts

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) critica l'actual projecte de la sala de concerts de Can Solà i reclama que sigui un espai polivalent de creació per a les entitats i no un equipament d''explotació privada'. La formació independentista considera que si finalment es converteix en una discoteca, limitarà el seu ús a horaris 'ridículs', i demana que sigui de gestió pública.

La CUP ha fet un acte 'd'inauguració' simbòlic de l'equipament, segons ells, 'vista la fal·lera d'inauguracions de l'equip de govern d'espais inacabats i a correcuita'. En aquest context, la formació ha manifestat que s'haurien de reservar espais, per exemple, on els grups locals poguessin assajar i actuar, per així donar més vida al teixit cultural de la ciutat.

L'empresa Nublo Live, dedicada a la promoció musical, serà qui gestionarà la sala de concerts amb l'objectiu de convertir-la en una 'alternativa real i de qualitat a les sales de Barcelona, Terrassa i Sabadell', segons l'equip de govern. L'alcaldable de la CUP, Guim Pros, ha reclamat que la gestió de l'equipament sigui pública.

Guim Pros

Volem una gestió pública i propera a la ciutadania que faciliti un espai als professionals de la cultura santcugatencs.



La regidora de Joventut, Esther Salat, va comentar fa uns dies la possibilitat de fer algun acte puntual a la sala de concerts per Festa Major i que el setembre ja hi podria haver una programació estable a la sala.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.