CiU insta el PSC a deixar d'embrutar la imatge de Sant Cugat pel Cas Palau


Temes relacionats

El PSC reclama a l'equip de govern més explicacions sobre el Cas Palau (21/mar/11)


  • Comparteix:

CiU exigeix al PSC que deixi d'embrutar la imatge de Sant Cugat amb el Cas Palau. El copresident local de la federació nacionalista, Jordi Puigneró, reitera que l'Ajuntament actua amb total transparència en aquest afer i reclama als socialistes que abandonin la 'campanya bruta' i deixin de criticar una gestió municipal 'modèlica' avalada per la Unió Europea i l'ONG Transparència Internacional.

En declaracions a Cugat.cat, Puigneró ha dit que l'Ajuntament 'ha actuat i seguirà actuant' amb total transparència, ja que el consistori és el primer interessat en col·laborar amb la justícia per aclarir l'assumpte. El copresident de CiU ha indicat que els serveis jurídics municipals remetran a la Justícia tota la informació disponible sobre l'adjudicació a Ferrovial de les obres del PAV3 com en el seu dia van fer a la comissió parlamentària que va investigar el cas.

Puigneró ha retret al PSC que vulgui 'embrutar la imatge de Sant Cugat' agitant acusacions sense fonament.

Jordi Puigneró

L'Ajuntament ha actuat i actuarà amb total transparència. Volem que es deixi d'embrutar el nom de Sant Cugat, com intenta fer el PSC.


El copresident de CiU demana als socialistes que evitin el 'joc de la confusió' i se centrin en presentar propostes per a la ciutat enlloc de criticar una gestió municipal que, com recorda Puigneró, ha rebut distincions de la Unió Europea i l'ONG Transparència Internacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.