ICV-EUiA es marca com a objectiu repetir tres regidors amb Boix a la llista


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Gutiérrez, Casamitjana, Calderon, Boix i Ansoleaga

D'esquerra a dreta, Gutiérrez, Casamitjana, Calderon, Boix i Ansoleaga

Roser Casamitjana, al número 2, i l'excap de llista Xavier Boix, al 3, acompanyaran Joan Calderon a la candidatura d'ICV-EUiA a les eleccions municipals. Els ecosocialistes es marquen com a objectiu aconseguir als comicis tres regidors, el mateix nombre que tenen actualment.

Calderon ha presentat en roda de premsa les quatre persones que l'acompanyaran als cinc primers llocs de la llista. La bioquímica i veïna de Valldoreix Roser Casamitjana serà la número 2. Al 3, hi haurà el regidor i excandidat ecosocialista Xavier Boix.

Calderon explica per què confien en el fet que Boix repeteixi a la candidatura com a número 3 després de ser cap de llista en els dos darrers comicis.

Joan Calderon

Posem tota la carn a la graella per tenir els mateixos o millors resultats. Xavier Boix és un capital polític molt important. No és el moment que plegui.


El número 4 és per a la veïna del barri del Monestir i jubilada Àngels Ansoleaga. El 5 recau en el coordinador dels Joves d'Esquerra Verda (JEV) a la comarca, Ramon Gutiérrez. La llista va rebre el suport unànime de la quarantena de membres presents a l'assemblea del partit.

ICV-EUiA aprovarà el programa electoral en una convenció municipal a principis del mes que ve. En aquest document, s'hi incorporan diverses propostes recollides a 'Repensem Sant Cugat', el procés de participació ciutadana impulsat pels ecosocialistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.