ICV-EUiA considera 'racistes' les declaracions del PP i contempla dur-les als jutjats


Temes relacionats

El PP alerta d'un augment de la inseguretat en algunes zones de Sant Cugat per la immigració (22/mar/11)

Calderon (ICV-EUiA) demana unitat en contra del racisme a la ciutat (26/gen/11)


  • Comparteix:

Joan Calderon és l'alcaldable dels ecosocialistes

Joan Calderon és l'alcaldable dels ecosocialistes

ICV-EUiA titlla les declaracions del PP sobre inseguretat ciutadana i immigració de 'racistes, irresponsables i vergonyoses per a una força política democràtica'. L'alcaldable ecosocialista, Joan Calderon, confirma que els serveis jurídics de la formació contemplen dur el cas als jutjats.

Calderon ha assegurat a Cugat.cat que a Sant Cugat no ha de tenir lloc el racisme i que, per això, no es poden permetre aquesta mena de declaracions procedents d'un partit polític democràtic.

Joan Calderon

Són unes declaracions racistes i irresponsables. El PP està portant aquest tema a límits irracionals i sense cap mena de pudor.











En aquest sentit, ICV-EUiA exigeix una rectificació als populars o, en cas contrari, emprendran mesures 'com han fet a Badalona', en referència al cas de l'alcaldable del PP en aquest municipi, Xavier Garcia Albiol.

Joan Calderon

Els nostres serveis jurídics estan estudiant les declaracions per si estan o no ben fetes. A Sant Cugat no té lloc el 'garci-albiolisme'.


ICV-EUiA considera que s'ha de parlar d'immigració, però des de les polítiques socials. La formació també fa una crida a la responsabilitat a la resta de partits i a la societat civil per aturar el racisme i la xenofòbia.

A principis de gener, Calderon va adreçar una carta a les entitats i partits per fer un front comú contra el racisme i la xenofòbia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.