Conesa aposta per la unió de tots els sectors socials per treballar per la qualitat educativa


  • Comparteix:

Mercè Conesa durant la presentació de l'acte

Mercè Conesa durant la presentació de l'acte

L'alcaldable de CiU, Mercè Conesa, aposta per una ciutat que potenciï l'educació i la creativitat, a través de la qualitat del sistema educatiu i de la implicació de tots els sectors de la societat. A nivell més concret, Conesa considera imprescindible la incorporació del batxillerat internacional als centres educatius santcugatencs. Tot plegat ho ha dit a l'acte preelectoral 'Dóna diàleg', que ha clausurat el cicle parlant d'educació.

Conesa considera important que tots els sectors socials treballin per aconseguir un sistema educatiu de qualitat.

Mercè Conesa

Amb la qualitat del sistema educatiu que tenim i que tots els actors socials s'impliquin en el procès educatiu. Una de les propostes és que a Sant Cugat es faci el batxillerat internacional.


'Diàlegs sobre... Ciutat educadora i creativa' ha estat l'últim acte preelectoral dins del marc 'Dóna diàleg', on CiU ha volgut donar veu a experts en diverses matèries per debatre i fer propostes 'per tirar endavant la ciutat en els propers quatre anys'. Segons l'alcaldable nacionalista, a Sant Cugat hi ha persones amb molt de talent i coneixement i 's'ha d'aprofitar'. Conesa encara no ha volgut concretar quines seran les propostes que finalment conformaran el progama electoral de CiU de cara a les eleccions municipals del 22 de maig, tot i que ha assegurat que es faran públiques en breu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.