Jordi Carreras (PP) manté la seva posició sobre immigració després de l'allau de crítiques


Temes relacionats

ERC condemna les paraules del PP, on relaciona delinqüència amb immigració (24/mar/11)

L'alcaldessa desmenteix la posició del PP sobre immigració i hi veu finalitats electorals (24/mar/11)

El PSC demana una rectificació al PP per les seves declaracions 'xenòfobes' (24/mar/11)

La CUP acusa el PP de voler generar odi i potenciar la xenofòbia (24/mar/11)

El PP alerta d'un augment de la inseguretat en algunes zones de Sant Cugat per la immigració (22/mar/11)


  • Comparteix:

Jordi Carreras

Jordi Carreras

L'alcaldable del PP, Jordi Carreras, manté la seva posició sobre immigració i inseguretat després de les crítiques de la majoria de formacions polítiques de la ciutat. El popular aclareix, això sí, que els conflictes de convivència en barris com el del Monestir que protagonitzen els immigrants no es produeixen per la seva condició d'immigrants, sinó perquè viuen en condicions infrahumanes.

L'alcaldessa i la majoria de formacions polítiques de la ciutat van reaccionar amb crítiques a les declaracions de l'alcaldable popular, Jordi Carreras, que vinculava immigració i inseguretat. Després de la polèmica, el cap de llista del PP manté les seves paraules i assegura que si incrementa el número de persones que viu en males condicions, augmenta el número de conflictes. Ho ha dit en una entrevista a Cugat.cat.

Jordi Carreras

Els conflictes no es produeixen perquè siguin immigrants. Es produeixen perquè viuen en condicions infrahumanes.


Carreras diu que les persones que viuen en pisos pastera i condicions infrahumanes són, en la immensa majoria, immigrants. El popular sentencia que 'si hi ha condicions precàries es produeixen conductes incíviques'. La base per fer aquestes afirmacions, diu, són les informacions que faciliten els veïns. El president de l'Associació de Veïns del Monestir, però, assegura que les baralles entre bandes i els pisos pastera són puntuals i no provoquen cap problema de convivència generalitzat al barri.

En referència a les crítiques de les altres formacions, que han vist electoralisme i tics xenòfobs en les paraules de Carreras, el popular diu que són 'demagògiques' i responen a una 'voluntat electoralista de baixa estofa'.

Jordi Carreras

L'electoralisme el fan els altres partits amb crítiques demagògiques.



Amb tot, el PP defensa que 'no es poden tolerar situacions de persones que viuen en condicions infrahumanes' i que no ataquen aquest col·lectiu. En aquest sentit, Carreras defensa que s'ha de lluitar perquè visquin en condicions dignes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.