El PP demana a Conesa que aclareixi què passa amb l'abocador


Temes relacionats

La Generalitat va proposar instal·lar l'abocador a Can Fatjó fa mig any (29/mar/11)


  • Comparteix:

Carreras, en imatge d'arxiu

Carreras, en imatge d'arxiu

El PP demana a l'alcadessa que aclareixi què passa amb el projecte de l'abocador a Can Fatjó dels Aurons després que s'hagi fet pública una carta on l'Agència Catalana de Residus proposava aquest equipament en aquesta zona de Cerdanyola. Els populars recorden que Mercè Conesa es va reunir amb el director de l'agència la setmana passada sense que s'hagués fet públic el contingut d'aquesta missiva.

Els populars consideren que cal un aclariment en el cas després que la missiva, redactada l'octubre passat, reculli la possibilitat d'ubicar aquest equipament, fet qualificat de molt greu pel PP. L'alcaldable popular, Jordi Carreras, també ha lamentat el paper de la conselleria de Territori i Sostenibilitat en aquest episodi.

Jordi Carreras

O el conseller no sabia què tenia entre en mans o bé no està clara la seva posició. Cal un aclariment de l'alcaldessa.


D'altra banda, els populars han reclamat a l'equip de govern que pressioni la Generalitat perquè faci arribar els ajuts de la conselleria de Benestar i Família pendents a les famílies santcugatenques. El PP també demana que la web de l'Ajuntament aclareixi quins són els suports als quals poden recórrer els nuclis familiars de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.