ICV-EUiA aprovarà dissabte els principals punts del seu programa electoral


  • Comparteix:

Joan Calderon durant la roda de premsa

Joan Calderon durant la roda de premsa

ICV-EUiA finalitza la recollida de propostes del procés de participació ciutadana 'Repensem Sant Cugat' i aquest dissabte n'escollirà les prioritàries. La formació farà el pas definitiu de redacció del programa electoral amb el fòrum 'Esquerra, ecologia i llibertat' d'on sortirà la base del programa electoral de cara a les eleccions municipals. A les deu del matí de dissabte, la coalició farà una primera criba d'on sortiran les 45 propostes que es portaran al fòrum obert a la ciutadania per escollir-ne les definitives.

El 'Repensem Sant Cugat' s'ha allargat durant un any i mig i ha recollit les preocupacions i propostes dels santcugatencs al voltant de set eixos temàtics: ocupació, educació, habitatge, territori, polítiques socials, cultura, igualtat i joventut. La formació incorporarà al programa algunes de les conclusions recollides i les sotmetrà a dues cribes, una d'interna i una d'oberta a la ciutadania a través del fòrum que celebraran aquest dissabte al migdia a la Casa de Cultura.

Ho ha explicat l'alcaldable ecosocialista, Joan Calderon.

Joan Calderon

Dissabte, presentem el programa i un document de resum de les propostes. Al fòrum prioritzarem les propostes principals.



El document sortint de la trobada d'aquest cap de setmana es donarà a conèixer entre les entitats de la ciutat per conèixer la seva impressió i, si s'escau, incorporar noves idees o propostes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.