L'exportaveu d'ERC, Raül Grangé, a les llistes de CiU a les municipals


Temes relacionats

Raül Grangé marxa d'ERC i acusa l'executiva local de menystenir la feina del grup municipal (25/mar/11)

SI treballa la incorporació de Grangé (ERC) a la formació ( 3/feb/11)

Grangé: 'A l'executiva d'ERC li hauria agradat una oposició de pancarta i trinxera' (19/gen/11)

Raül Grangé renuncia a ser alcaldable d'ERC i denuncia pressions de l'executiva (14/oct/10)


  • Comparteix:

Raül Grangé, a les llistes de CiU a les eleccions municipals

Raül Grangé, a les llistes de CiU a les eleccions municipals

El candidat d'ERC a les darreres eleccions i actual regidor, Raül Grangé, anirà a les llistes de CiU als comicis municipals com a independent, segons ha sabut Cugat.cat. Grangé, que va abandonar el partit republicà divendres passat, ocuparà un lloc a la llista que, amb tota probabilitat, assegura que surti elegit com a regidor. Segons una enquesta de la federació, CiU podria incrementar la majoria absoluta que té en l'actualitat.

Grangé ha rebut el vistiplau de les dues parts de la federació, CDC i UDC, per formar part de la llista, que es porta a aprovació definitiva la setmana vinent. La federació té sobre la taula un sondeig que els atorga la majoria absoluta, situa el PP com a segona força en detriment del PSC i recull un frec a frec entre ERC i la CUP per obtenir representació.

Amb el fitxatge de Grangé, la federació incorpora un independent a la candidatura en posició de sortida. Amb aquest moviment, també es descarta que l'exportaveu republicà formi part de la proposta electoral de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), que públicament havia mostrat interès a sumar-lo al seu projecte.

Grangé va entrar en escena a la política local quan va ser el candidat a l'alcaldia per ERC a les darreres municipals, amb la qual va obtenir dos regidors. Tot indicava que repetiria com a cap de llista dels republicans, però desavinences amb l'executiva de la formació van impedir que encapçalés la candidatura. En concret, Grangé va acusar la direcció d'imposar 'limitacions i condicions' a les llistes que afectaven el regidor Toni Ramon i el secretari del grup municipal, Eduard Anguita.

El xoc amb l'executiva local va desembocar, divendres passat, en l'adéu de Grangé a ERC. En l'assemblea de la setmana passada, el fins aleshores portaveu republicà va acusar la direcció de la formació d'haver posat traves al grup municipal que havia liderat durant aquest mandat i de 'manca d'un projecte de futur creïble' per al municipi.

Grangé, que té previst passar a ser regidor no adscrit en el proper ple, ha declinat pronunciar-se sobre aquesta notícia, tot i la insistència de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.