CDC qüestiona la professionalitat de Cugat.cat


Temes relacionats

L'exportaveu d'ERC, Raül Grangé, a les llistes de CiU a les municipals (31/mar/11)


  • Comparteix:

Logotip de CDC

Logotip de CDC

CDC emet un comunicat en què qüestiona la professionalitat de Cugat.cat arran de la publicació de la notícia que Raül Grangé formarà part de les llistes de CiU a les eleccions municipals. El partit nacionalista assegura que es tracta de rumorologia sense contrastar.

A continuació, reproduïm el text íntegre del comunicat de CDC:

Arran de la notícia apareguda avui al portal informatiu Cugat.cat Convergència Democràtica de Catalunya de Sant Cugat vol manifestar el següent:

a) Lamentar la publicació de rumorologies sense contrastar en un mitjà public de la ciutat que se li suposa una credibilitat i una seriositat, atès que tot el publicat no ha estat contrastat per cap de les parts implicades, ni per la direcció de CiU a Sant Cugat, ni per la cap de llista de CiU a la ciutat, ni pel mateix Raül Grangé.


b) Que la llista de CiU a Sant Cugat no està aprovada i, per tant, des de CDC Sant Cugat desmentim la notícia que una determinada persona o altra vagi a una llista que no ha estat aprovada pel partit (amb l'excepció dels noms d'Unió que ja van ser aprovats per la seva assemblea). És més, demanem a Cugat.cat que rectifiqui el text i titular de la notícia atès que es basa en rumors i no en fonts oficials del partit i això no queda clar en el seu redactat, generant confusió i donant per fet una cosa que no ha estat aprovada per cap òrgan oficial del partit.


c) Reiterar, tal com ja va sortir publicat en el seu dia, que la candidata de CiU a l'alcaldia, amb l'objectiu de fer la millor llista electoral possible, té la voluntat d'incorporar independents en la mateixa.


d) Que CDC Sant Cugat no ha encarregat cap enquesta electoral i que, per tant, no dóna cap validesa als resultats publicats i que en cas que Cugat.cat disposi d'una enquesta electoral en publiqui els resultats, les fonts i la fitxa tècnica per tal que tots els partits polítics en puguem saber els resultats. El que no podem acceptar és que s'atribueixi a la federació nacionalista una enquesta que no ha fet.

Gabinet de Premsa CDC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.