Freixes (ERC): 'L'adéu de Grangé demostra que no compartia els valors del nostre partit'


Temes relacionats

Jaume Massanés (uaSC) defensa la 'independència' de Cugat.cat arran de la notícia de Grangé i CiU ( 1/abr/11)

L'exportaveu d'ERC, Raül Grangé, a les llistes de CiU a les municipals (31/mar/11)

Conesa confirma la incorporació de Grangé a l'espera del vistiplau de l'assemblea ( 1/abr/11)

El PP diu que la incorporació de Grangé a la llista de CiU és sinònim de la radicalització de la federació ( 1/abr/11)


  • Comparteix:

Andreu Freixes, en imatge d'arxiu

Andreu Freixes, en imatge d'arxiu

El president d'ERC, Andreu Freixes, assegura que la marxa de Raül Grangé a CiU demostra que fa temps que l'exportaveu republicà no comparteix els valors i el projecte de la formació independentista. Freixes, que no s'ha mostrat sorprès per aquesta decisió, subratlla que el moviment de Grangé avala la decisió de l'executiva d'haver apostat per Mireia Ingla com a candidata en detriment de l'excap de llista.

Segons Freixes, el fitxatge de Grangé posa de manifest 'el desconcert de CiU' i la manca d'un projecte dels nacionalistes per a la ciutat. El president ha llençat un missatge a la federació i a l'exportaveu republicà en declaracions a Cugat.cat.

Andreu Freixes

Això posa de manifest la baixa volada d'aquestes accions. Això ens alerta d'una possible majoria absoluta amb incorporacions de perfil baix.



D'altra banda, l'assemblea d'ERC ha avalat no concórrer als comicis a l'EMD de Valldoreix, tot i que Freixes ha remarcat que encara hi ha temps de presentar una candidatura si la militància republicana canviés de parer. El president republicà també ha negat que hi hagi un pacte amb CiU a Valldoreix per no optar a la presidència d'aquest territori a canvi d'una cessió posterior de vocals.

Andreu Freixes

No hi ha cap pacte amb CiU. La decisió la pren ERC i no la sotmetem al parer de CiU.



En la presentació del seu darrer llibre a Sant Cugat, el secretari general d'ERC, Joan Ridao, ha expressat el màxim respecte per la decisió de Raül Grangé.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sr. Freixes, aquest tipus d’anàlisis reduccionistes, davant de realitats complexes, són les que abonen la desafecció política i donen ales al populisme més ranci. Però si vol jugar a això, i utilitzant una expressió del Sr. Narcís Clavell, per quantes llenties s’havien venut a Valldoreix? Ni més ni menys va pactar d’amagat no presentar-se a VDX a canvi de consensuar amb CiU el nom del cinquè vocal convergent (en cas de produir-se). Potser que li faci cas al Sr. Ridao i renovi la presidència ja que vostè porta set anys escalfant la cadira, mentint i poca cosa més...

Eduard Anguita i Rigola. Enviat el 4/abr/11


Anguita: "Ho puc afirmar rotundament, bàsicament per accés directe al procés de negociació". Còpia i enganxa(es ha dir:amb les teves paraules). La mentida té les potes molt curtes.Amb les teves paraules reconeixes que la vostre comunió amb CIU és absoluta i encara que us aixequin la camisa,rebeu el sacrament sense la previa confesió. Adeu barca nova i bon vent per gaudir de bones llenties estofades.

Narcís Clavell. Enviat el 4/abr/11


Narcís, quina font directe millor que tu mateix? Fora bo que expliquéssis el teu paper en el procés i que fossis franc amb la militància i l'opinió pública. En definitiva, per deixar d'abonar el descrèdit dels dirigents locals d'ERC i deixar clar que hi havia llenties (això sí, res d'estofades sinó bullides i sense sal).

Eduard Anguita i Rigola. Enviat el 4/abr/11


Ah! I per responsabilitat i per no fer-te pujar els colors, a mi mai se m'acudirà penjar fragments de correus electrònics trets de context. Ja veig que comença a ser estil marca de la casa...

Eduard Anguita i Rigola. Enviat el 4/abr/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.