El PSC sospita que CiU contempla ubicar un abocador de residus d'ecoparc a la pedrera Berta


  • Comparteix:

Villaseñor en roda de premsa

Villaseñor en roda de premsa

L'agrupació local del PSC insta l'equip de govern i CiU a posicionar-se de manera 'clara i contundent' sobre la possibilitat d'instal·lar un abocador de residus d'ecoparc a la pedrera Berta. Els socialistes sospiten que la federació nacionalista ja ha pres una decisió en aquest sentit però que no la farà pública fins passades les eleccions municipals del maig. La formació socialista recorda que al subsòl de la pedrera Berta hi ha un aqüífer i que aquest tipus de residus el podrien contaminar.

Arran d'una entrevista al diari 'El Punt', on Conesa assegurava que 'no sabia' si al recinte de la pedrera Berta s'hi podria instal·lar un abocador d'ecoparc, el PSC demana un posicionament clar a CiU sobre aquesta possibilitat. Segons els socialistes, la federació ha de fer públiques quines són les seves intencions abans de les eleccions municipals del maig. Escoltem l'alcaldable socialista, Ferran Villaseñor.

Ferran Villaseñor

Creiem que CiU ja ha pres una decisió. L'han de fer pública abans de les eleccions. Els ciutadans ho han de saber.




Villaseñor s'ha mostrat contrari a la instal·lació d'un abocador de residus d'ecoparc però favorable a reomplir el forat de la pedrera amb residus de runa.

D'altra banda, el PSC s'oposa a la taxa de 95 euros anuals que hauran de pagar les persones amb mobilitat reduïda per reservar una plaça d'aparcament davant de casa. Segons els socialistes, la taula per a Persones amb Discapactiat també és contrària a la reserva de places mitjançant el pagament d'una quota.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.