El PP aposta per la unió dels partits a Valldoreix


  • Comparteix:

L'alcaldable del PP, Jordi Carreras, i el presidenciable dels populars a l'EMD,  Josep Maria Canals

L'alcaldable del PP, Jordi Carreras, i el presidenciable dels populars a l'EMD, Josep Maria Canals

El presidenciable del PP a l'EMD de Valldoreix, Josep Maria Canals, aposta per la unió de tots els partits de Valldoreix de cara al proper mandat. Canals ha estat presentat oficialment per l'alcaldable popular, Jordi Carreras, aquest dimecres.Treballar per la reducció de la despesa pública a l'EMD és una de les mesures que presenten els populars de cara els comicis del maig.

Josep Maria Canals ha explicat que la reorganització de la despesa pública s'ha d'aconseguir amb l'entesa de tots els partits polítics per donar així millors serveis als ciutadans. Canals també ha dit que és necessari il·luminar millor els carrers i mantenir les voreres. Escoltem el popular.

Josep Maria Canals

Lluitar perquè hi hagi bones formes amb totes les formacions, s'ha tingut un govern de desunió durant gairabé tres anys. Al final s'han entés per les eleccions.




Canals ha afegit que veu possible aconseguir un o dos vocals, però afirma que per aconseguir la presidència haurien de 'canviar molt les coses'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.